HammasKarismassa me palvelemme sinua

Tarjoamme sinulle lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua perushammashoidosta vaativiin toimenpiteisiin. Meille on turvallista tulla: huolehdimme sinusta ja suusi terveydestä. Tutustu osaavaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaamme. Olemme täällä sinua varten.

Henkilökunnan esittelyt tulossa.

Varaa aika
Katja Konsi
Kliininen hammashoito (protetiikka ja purentafysiologia)
Lue lisää
Ismo Raitakari
Erikoishammaslääkäri
Lue lisää
Kaisa Koivunen
Suuhygienisti
Lue lisää
Sanna Juujärvi
Hammashoitaja
Lue lisää
Riina Heinilä
Hammashoitaja
Lue lisää

Katja Konsi

Kliininen hammashoito (protetiikka ja purentafysiologia)

Tähän tekstiä näin ja näin ja näin


Esittely


Vapaa-ajallani teen sitä tätä ja tota

Varaa aika

Ismo Raitakari

Erikoishammaslääkäri

Kliininen hammashoito (protetiikka ja purentafysiologia)


Tervehdys, valmistuin hammaslääkäriksi -97. Olen siis kerryttänyt alani kokemusta yli 20v ajalta. Tutuiksi ovat tulleet niin sairaalamaailma kuin terveyskeskuksetkin, mutta yksityinen hammashoito on aina ollut päätyö. Vuonna -97 ei julkisella puolella ollut työpaikkoja laman jäljiltä auki, yksityinen hammashoito oli oikeastaan ainoa keino päästä työelämään kiinni.

Koen, että Hammaskarisman perustaminen on looginen jatkumo urallani, vasta nyt ajattelen olevani valmis niin yksityiselämän kuin kokemukseni takia vastaanottamaan ne kokonaisvaltaiset haasteet, mitkä vastuuhammaslääkärin kannettavaksi tulevat.Tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus sekä järkevän hoitokokonaisuuden yksilöllinen arviointi ja toteutus ohjaavat toimintaani.

Teen mielelläni niin perushammashoitoa kuin vaativimpiakin hoitokokonaisuuksia yhdessä muiden erikoisalojen edustajien kanssa. Hammashoito on yllättävän monipuolinen kenttä, tässä riittää opeteltavaa jatkuvasti ja sopivia haasteita tulee eteen päivittäin.


Kun en ole töissä, minut löytää näin talvisin maakuntamme hiihtopaikoilta ja kesäisin maastopyörän selästä tai lenkkipoluilta. Saan olla kiitollinen myös perheestäni, lapsistani, joiden taksikuskina päivittäin ollaan ja joiden elämää opiskelumaailmassa kuin arjessakin saan mielenkiinnolla seurata sekä avopuolisostani, jonka ansiosta Hammaskarismakin pitkälti syntyi.

Varaa aika

Kaisa Koivunen

Suuhygienisti


Toimin Hammaskarismassa suuhygienistinä. Työnkuvaani kuuluu hammaskiven ja värjäymien poisto, iensairauksien ehkäisy ja ylläpitohoito, soodapuhdistus, omahoidon neuvonta sekä hampaiden valkaisu.

Olen erityisen kiinnostunut oikomishoidosta ja avustankin oman vastaanottotyöni lisäksi oikomishoidon erikoishammaslääkäriä.

Minulla on kokemusta kaikenikäisten suun hoidosta. Pyrin aina kivuttomaan ja miellyttävään hoitokokemukseen. Tärkeintä minulle on tarjota jokaiselle asiakkaalleni parasta mahdollista hoitoa. Hampaiden perusteellinen puhdistus luo suuhun raikkaan ja puhtaan tunteen, mikä taas tuo itsevarmuutta ja kirkastaa hymysi.


Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Varaa aika

Sanna Juujärvi

Hammashoitaja


Hei, olen Sanna. Aluksi minusta ei pitänyt tulla hammashoitajaa. Valmistuin Rauman kauppaoppilaitoksesta merkonomiksi vuonna -91. Melko pian huomasin, että ala ei ole sitä mitä haluan tehdä. Hain Turun Terveydenhuolto-oppilaitokseen ja valmistuin hammashoitajaksi vuonna -94.

Hampaiden parissa on vietetty jo 26 vuotta yksityispuolella ja työ on edelleenkin mielekästä. Työkuvani on ollut monipuolista, aina hammashoitajan tehtävistä palveluesimiehen tehtäviin. Työssäni saan oppia koko ajan uusia asioita ja työskennellä huippu tyyppien ja nykyaikaisen hammashoidon parissa. Haluan omalta osaltani luoda potilaalle turvallisen ja miellyttävän hoitokokemuksen.


Vapaa ajalla liikunta on lähellä sydäntä. Pidän kunnostani huolta harrastamalla kilpapyöräilyä ja Rauman saaristo on tullut tutuksi kajakkikaksikon kyydissä.

Varaa aika

Riina Heinilä

Hammashoitaja


Olen Riina, hammashoitaja. Jo vuosia sitten kokin työssä minua alkoi kiinnostaa suunterveys.

Suun terveydestä huolehtiminen onkin tärkeää ja hyvä rutiini, joka olisikin sovitettava rennosti jokaisen arkeen jo lapsena. Olen toiveammatissani. Nautin työstäni, jossa voin auttaa asiakkaitamme ja suun terveyttä.


Vapaa-ajallani vietän aikaa perheeni kanssa ja mökkeilen Rauman saaristossa.

Varaa aika