Hammaskarisman henkilökunta yhteiskuvassa

HammasKarismassa me palvelemme sinua

Tarjoamme sinulle lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua perushammashoidosta vaativiin toimenpiteisiin. Meille on turvallista tulla: huolehdimme sinusta ja suusi terveydestä. Tutustu osaavaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaamme. Olemme täällä sinua varten.

Varaa aika
Katja Konsi
Erikoishammaslääkäri
Lue lisää
Ismo Raitakari
Erikoishammaslääkäri
Lue lisää
Miikka Lehmijoki
Erikoishammaslääkäri
Lue lisää
Susanna Kanerva
Erikoishammaslääkäri
Lue lisää
Sari Mäki-Petäys
Hammaslääkäri
Lue lisää
Juho Mäki-Petäys
Hammaslääkäri
Lue lisää
Dan Holmbäck
Hammaslääkäri
Lue lisää
Mira Kyrölä
Hammaslääkäri
Lue lisää
Valtteri Helminen
Hammaslääkäri
Lue lisää
Riina
Hammashoitaja
Lue lisää
Veera Numminen
Suuhygienisti
Lue lisää
Kaisa Koivunen
Suuhygienisti
Lue lisää
Pia Oksanen
Suuhygienisti
Lue lisää
Sanna Pihkoluoma
Hammashoitaja
Lue lisää
Riitta Mäkilä
Hammashoitaja
Lue lisää
Anneli
Hammashoitaja
Lue lisää
Taru Lahti
Asiakasneuvoja
Lue lisää

Katja Konsi

Erikoishammaslääkäri

Kliininen hammashoito (protetiikka ja purentafysiologia)


Hei! HammasKarisman tarina alkoi muotoutua ideana muutamia vuosia sitten ja yhdessä puolisoni kanssa päätimme ankkuroida HammasKarisman kauniiseen Vanhaan Raumaan, lapsuuden maisemiini. Toivomme, että vanhojen katujen rauhallinen tunnelma välittyisi vastaanotollammekin ja teidän olisi helppo astua luoksemme luottavaisin ja turvallisin mielin.

Olen kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri ja suuntautunut protetiikkaan ja purentafysiologiaan sekä parodontologiaan ja kirurgiaan jo 12v ajan vajaan 20 vuotisen urani aikana. Osaamisalaani kuuluvat perushammashoidon lisäksi hammaspuutosten hoito kiinteällä- ja irtoprotetiikalla, purentaelimen toimintahäiriöiden ja iensairauksien hoito. HammasKarismassa voimme myös ottaa leukojen panoraaman (optg) lisäksi kolmiulotteisia kartiokeilatomografiakuvia (kktt).

Potilaat huomioin kokonaisuutena ja myös pelkopotilaille yritän luoda rohkeutta saada itselleen terveen hymyn.


Vapaa-aikaani vietän paljon perheeni kanssa, harrastuskuskaamisissa, lenkkipolulla ja astangajoogan parissa. Välillä talossa onkin vipinää kahden alakoululaisen tyttären ja kolmen jo aikuisen pojan seurassa.

Varaa aika

Ismo Raitakari

Erikoishammaslääkäri

Kliininen hammashoito (protetiikka ja purentafysiologia)


Tervehdys, valmistuin hammaslääkäriksi -97. Olen siis kerryttänyt alani kokemusta yli 20v ajalta. Tutuiksi ovat tulleet niin sairaalamaailma kuin terveyskeskuksetkin, mutta yksityinen hammashoito on aina ollut päätyö. Vuonna -97 ei julkisella puolella ollut työpaikkoja laman jäljiltä auki, yksityinen hammashoito oli oikeastaan ainoa keino päästä työelämään kiinni.

Koen, että Hammaskarisman perustaminen on looginen jatkumo urallani, vasta nyt ajattelen olevani valmis niin yksityiselämän kuin kokemukseni takia vastaanottamaan ne kokonaisvaltaiset haasteet, mitkä vastuuhammaslääkärin kannettavaksi tulevat. Tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus sekä järkevän hoitokokonaisuuden yksilöllinen arviointi ja toteutus ohjaavat toimintaani.

Teen mielelläni niin perushammashoitoa kuin vaativimpiakin hoitokokonaisuuksia yhdessä muiden erikoisalojen edustajien kanssa. Hammashoito on yllättävän monipuolinen kenttä, tässä riittää opeteltavaa jatkuvasti ja sopivia haasteita tulee eteen päivittäin.


Kun en ole töissä, minut löytää näin talvisin maakuntamme hiihtopaikoilta ja kesäisin maastopyörän selästä tai lenkkipoluilta. Saan olla kiitollinen myös perheestäni, lapsistani, joiden taksikuskina päivittäin ollaan ja joiden elämää opiskelumaailmassa kuin arjessakin saan mielenkiinnolla seurata.

Varaa aika

Miikka Lehmijoki

Erikoishammaslääkäri

Suu- ja leukakirurgi


Olen koulutukseltani suu-ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri. Hammaslääkäriksi valmistuin Oulun yliopistosta 2009 ja edelleen erikoishammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta 2018.

Erityisosaamisaluettani on hammasimplantteihin liittyvät toimenpiteet kuten implanttien asennus ja luu- sekä pehmytkudosten korjaavat toimenpiteet. Toki toimintakenttääni kuuluu kaikki suu-ja leukakirurgiset ongelmat kuten viisaudenhampaiden leikkaukset ja suun limakalvomuutosten tutkimus ja hoito. Potilaan hoidossa panostan erityisesti kivunhallintaan puuduttamisesta lähtien.


Muihin kiinnostuksen kohteisiini kuuluu golf ja pyöräily.

Varaa aika

Susanna Kanerva

Erikoishammaslääkäri

OikomishoitoVaraa aika

Sari Mäki-Petäys

Hammaslääkäri


Olen valmistunut Oulun yliopistosta ja toiminut yleishammaslääkärinä 30 vuotta. Olen työskennellyt aikaisemmin terveyskeskuksissa mm. Kainuussa ja Satakunnassa.

Minulle on tärkeää, että vastaanotollani on rauhallinen ja myönteinen ilmapiiri. Vastaanotolleni on jokaisen, myös pelkopotilaan, helppo tulla. Olen empaattinen ja hoidan potilaitani lempeällä otteella.

Teen perushammashoitoa; tarkastuksia, paikkaushoitoa, juurihoitoja ja hampaiden poistoja.


Vapaa-ajallani tykkään liikkua luonnossa patikoiden, maastopyöräillen tai hiihtäen. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Varaa aika

Juho Mäki-Petäys

Hammaslääkäri


Olen valmistunut Turun yliopistosta hammaslääkäriksi vuonna 2015. Valmistumiseni jälkeen olen toiminut Rauman ja Turun sekä Porin terveyskeskuksissa perushammaslääkärinä sekä lisäksi Somerolla yksityishammaslääkärinä, ja vuodesta 2018 lähtien Kanta-Hämeen sekä Satakunnan keskussairaaloissa suu- ja leukasairauksien poliklinikoilla.

Olen valmistumisestani lähtien perehtynyt lisääntyvässä määrin suu- ja leukakirurgiaan ja tällä hetkellä toimin Turun yliopistollisessa keskussairaalassa suu- ja leukakirurgiaan erikoistuvana hammaslääkärinä. Hoidan erikoistumisestani johtuen pääasiallisesti kirurgisia potilaita eli hammasimplantit, leikkaukselliset poistot sekä limakalvovaivat kuuluvat työhöni.

Vapaa-ajallani harrastan sulkapalloilua, sekä pyrin pitämään kuntoa yllä kuntosalilla.


Minulle tärkeintä hoidossa on hyvä keskusteluyhteys potilaaseen ja yhteisymmärrys siitä, että toimimme potilaan kanssa hänen terveytensä parhaaksi. Lähden hoidossani aina siitä, että vastaanotolleni olisi helppoa tulla. Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aika

Dan Holmbäck

HammaslääkäriVaraa aika

Mira Kyrölä

Hammaslääkäri


Valmistuin hammaslääkäriksi Turusta vuonna 2018 ja olen siitä lähtien toiminut yksityishammaslääkärinä. Työssäni olen hyvin tarkka, mutta omaan iloisen ja rennon asenteen, jonka avulla pyrin tekemään jokaisesta käynnistä miellyttävän, jopa hauskan.

Hoidan kaikenikäisiä potilaita tehden monipuolisesti hammashoitoa aina perushoidosta (tarkastukset, paikkaukset, juurihoidot, hampaiden poistot, iensairauksien hoito) protetiikkaan (sillat, kruunut, implanttiprotetiikka, irtoprotetiikka, laminaatit, keraamiset paikat), pienkirurgiaan (vaativat hampaan poistot, resektiot, biopsiat), päivystykseen, limakalvosairauksiin ja purentakiskoihin ja muihin purentafysiologisiin hoitoihin saakka. Pelkopotilaiden hoidosta olen saanut kiitosta.

Vapaa-ajallani kestävyysurheilen, retkeilen ja metsästän.


If you need dental services in English, I’m more than happy to help you to improve your health.

Varaa aika

Valtteri Helminen

Hammaslääkäri


Olen valmistunut hammaslääkäriksi Turun yliopistosta vuonna 2018. Olen työssäni rauhallinen ja kerron potilaalle mitä toimenpiteissä tehdään. Hoidan kaikenikäisiä potilaita ja teen monipuolista hammashoitoa mm. paikkauksia, juurihoitoja, iensairauksien hoitoa, hampaiden poistoja jne. Erityisiä mielenkiinnonkohteitani ovat suukirurgia, suun limakalvosairaudet ja akuutit hammasvaivat. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa perheen kanssa. Harrastan hiihtoa ja pyöräilyä sekä lukemista. Kielitaito: suomi, english, svenska


Varaa aika

Veera Numminen

Suuhygienisti

Opiskelin suuhygienistiksi Oulussa, ja olen toiminut tässä ammatissa valmistumisestani lähtien vuodesta 2008. Takana alkaa siis olla pian 15 vuotta suun hoidon parissa niin terveyskeskushammashoitoloissa kuin yksityisvastaanotoillakin. Lisäksi teen myös opetustyötä, opetan ammattikoulussa suun hoidon osaamisalalla Ulvilassa ja pidän myös täydennyskoulutuksia suun hoidon osalta hoitotyötä tekeville. Minulla on yleensä aina monta rautaa tulessa, olen tehokas ja innoissani työstäni ja asiakkaideni suun terveyden edistämisestä.


HammasKarismassa työnkuvaani kuuluu pääasiallisesti hammaskivenpoisto, mutta lisäksi teen värjäymien poistoa ja soodapuhdistuksia. Käytän paljon aikaa siihen, että opastan asiakkaitani mahdollisimman hyvään omahoitoon. Työssäni olen perusteellinen, tarkka ja hellävarainen, ja toivon, että jokainen asiakkaani saisi mukavan ja hyväntuulisen hoitokokemuksen vastaanotollani.


Varaa aika

Kaisa Koivunen

Suuhygienisti


Toimin Hammaskarismassa suuhygienistinä. Työnkuvaani kuuluu hammaskiven ja värjäymien poisto, iensairauksien ehkäisy ja ylläpitohoito, soodapuhdistus, omahoidon neuvonta sekä hampaiden valkaisu.

Olen erityisen kiinnostunut oikomishoidosta ja avustankin oman vastaanottotyöni lisäksi oikomishoidon erikoishammaslääkäriä.

Minulla on kokemusta kaikenikäisten suun hoidosta. Pyrin aina kivuttomaan ja miellyttävään hoitokokemukseen. Tärkeintä minulle on tarjota jokaiselle asiakkaalleni parasta mahdollista hoitoa. Hampaiden perusteellinen puhdistus luo suuhun raikkaan ja puhtaan tunteen, mikä taas tuo itsevarmuutta ja kirkastaa hymysi.


Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Varaa aika

Pia Oksanen

SuuhygienistiVaraa aika

Riina

HammashoitajaVaraa aika

Sanna Pihkoluoma

Hammashoitaja


Hei, olen Sanna. Aluksi minusta ei pitänyt tulla hammashoitajaa. Valmistuin Rauman kauppaoppilaitoksesta merkonomiksi vuonna -91. Melko pian huomasin, että ala ei ole sitä mitä haluan tehdä. Hain Turun Terveydenhuolto-oppilaitokseen ja valmistuin hammashoitajaksi vuonna -94.

Hampaiden parissa on vietetty jo 26 vuotta yksityispuolella ja työ on edelleenkin mielekästä. Työkuvani on ollut monipuolista, aina hammashoitajan tehtävistä palveluesimiehen tehtäviin. Työssäni saan oppia koko ajan uusia asioita ja työskennellä huippu tyyppien ja nykyaikaisen hammashoidon parissa. Haluan omalta osaltani luoda potilaalle turvallisen ja miellyttävän hoitokokemuksen.


Vapaa ajalla liikunta on lähellä sydäntä. Pidän kunnostani huolta harrastamalla kilpapyöräilyä ja Rauman saaristo on tullut tutuksi kajakkikaksikon kyydissä.

Varaa aika

Anneli

HammashoitajaVaraa aika

Riitta Mäkilä

HammashoitajaVaraa aika

Taru Lahti

AsiakasneuvojaVaraa aika