Näin voimme auttaa

Tarjoamme luotettavaa ja merkityksellistä hammashoitoa: yksilöllinen hoitosuunnitelma laaditaan sinun toiveitasi kuunnellen. Niin perushammashoito kuin vaativampikin hoitokokonaisuus toteutetaan ammattilaistemme vankan kokemuksen ja nykyaikaisten järjestelmien ansiosta Sinulle joustavasti ja mukavasti.

Haluamme luoda lämminhenkisen ja mahdollisimman rennon hammashoitokokemuksen, ihmiseltä ihmiselle.

Varaa aika

Hammashoito

HammasKarisma tarjoaa monipuoliset hammashoitopalvelut Rauman keskustassa lämminhenkisessä ympäristössä. Osaava henkilökuntamme hoitaa ja on kiinnostunut suunterveydestäsi, on kyse sitten arkisesta hammastarkastuksesta tai vaativammasta hoidollisesta ongelmasta.

Haluamme tuottaa merkityksellistä ja vastuullista hammashoitoa, josta on Sinulle iloa pitkäksi aikaa.

Suuhygienistipalvelut

Suuhygienisti on ennaltaehkäisyn ja hammaspuhdistuksen vahva ammattilainen. Suuhygienisti on tärkeä osa palvelun kokonaisuutta, joka ylläpitää saavutettua terveyttä.

Hammaskiven puhdistus säännöllisesti on ensisijaisen tärkeätä, siksi laadimme jokaiselle yksilöllisen hoitovälin myös hammaspuhdistukselle. Suuhygienistin kautta tarjoamme myös hammasvalkaisuja.

Röntgenpalvelut

HammasKarisma haluaa olla myös kuvantamistekniikassa ajan tasalla. Toteutamme monipuoliset suun ja hampaiden kuvantamiset, joiden tarkoituksena on varmistaa suun nykyinen tila ja löytää mahdolliset ongelmat totuudenmukaisesti.

Nykyaikainen hammasröntgenteknologia on huomattavasti kehittynyt viimeisen n. 10-15 vuoden aikana. Meillä on käytössämme edistyksellinen suomalainen laitteisto, joka kykenee vastaamaan tämän päivän haasteisiin. Hammaskarismassa kaikki laajemmat panoraama ja kartiokeilatutkimukset lausuu radiologian erikoishammaslääkäri.